yritys ratkaisut ja palvelut mobiiliratkaisut medialle yhteydet


Net Servant jälleenmyy IBM iSeries ja xSeries-palvelimia.

Käytettävyys, hallittavuus ja vikasietoisuus... IBM eServer xSeries
Sopiva palvelinta valittaessa kannattaa selvittää tehon/kapasiteetin tarve, käytettävyysvaatimukset ja budjetti. Käytettävyysvaatimuksista ja budjetista saadaan palvelinluokka:

Peruspalvelimet ovat edullisia mutta eivät tarjoa korkeaa käytettävyyttä. Niiden luotettavuutta voidaan kuitenkin parantaa merkittävästi peilatuilla levyillä ja edullisella raid-ohjaimella (ServeRAID 4L). x205 on peruspalvelin, jossa on malleja lennossa vaihdettavilla levyillä. Se kannattaa valita hintakriittisiin ympäristöihin, joissa tavoitellaan korkeampaa käytettävyyttä. ServicePac nopeuttaa huoltoa merkittävästi. Peruspalvelimet sopivat mainiosti pk-sektorille, missä budjetti on usein erittäin tiukka. Peruspalvelimia ovat x200 ja x225.


Hinta/teholuokan palvelin x235 tarjoaa erinomaiset käytettävyysominaisuudet: lennossa vaihdettavat levyt ja virtalähteet, vikasietoiset tuulettimet ja x-arkkitehtuurin mukainen huoltoprosessori. Käytettävyysominaisuuksia ei ole viety äärimmilleen mikä auttaa pitämään hinnan alhaalla.

Kriittiseen käyttöön tarkoitettuihin palvelimiin on toteutettu kaikki mahdolliset vikasietoisuus- ja hallintaominaisuudet. Ne sopivat yrityksen kaikkein vaativimpiin tietojenkäsittelytehtäviin, joissa palvelimen alhaalla olo aiheuttaa kohtuuttomia vaikeuksia. Kannattaa huomata, että IBM tarjoaa myös edullisemman, kahdella suorittimella varustetun xSeries 235 -palvelimen kriittiseen käyttöön. Näitä palvelimia ovat x235 ja x255.

Kehikko-optimoidut palvelimet sopivat yritykselle, joka hankki kaikki palvelimet kehikkoon. Kaikista muista palvelimista on saatavilla räkkimallit tai ne ovat konvertoitavissa kehikkomalliin, mutta kehikko-optimoidut palvelimet tarjoavat suuremman pakkaustiheyden konesaliympäristöihin. x305 ja x335 ovat erikoistiheitä 1U palvelimia, x340 on hinta/teholuokan palvelin ja xSeries 360 on kriittisen käytön palvelin. xSeries 360 on samalla ensimmäinen Enterprise X-Architecture -piirisarjaa käyttävä palvelin, jossa yhdistyvät Intel-tuotteiden edullisuus ja mini- ja suurkoneiden tekniikka.


Valmispalvelimet tarkoittavat palvelimia, jotka toteuttavat tietyn rajatun tehtävän, kuten web-palvelut tai tiedostopalvelut, ja jotka ovat valmiita kokonaisuuksia siten, että käyttöönotto tehdään minuuteissa. Niissä palvelinrunkoon on lisätty levyt ja muut tarvittavat optiot sekä asennettu käyttöjärjestelmä ja sovellusohjelma valmiiksi. Helppokäyttöinen konfigurointiohjelmisto takaa sen, että käyttäjä voi selaimella asettaa tarvittavat parametrit helposti ilman erikoistoimenpiteitä. IBM eServer xSeries sisältää x130 ja x135 -web-valmispalvelimet ja x150 valmiin tiedostopalvelimen (NAS).


Äärimmäistä suorituskykyä... IBM eServer iSeries
Kun halutaan äärimmäistä varmuutta ja suorituskykyä palvelimelta siirrytään iSeries-mallistoon, jolla voidaan korvata useita intel- palvelimia konsolidoimalla ne samaan rautaan käyttäen LPAR (Logical partition)- ominaisuutta.

Net Servant jälleenmyyjänä
Kysy lisätietoja palvelimesta tai ratkaisusta, jolla nykyinen palvelinfarmisi konsolidoidaan.asiakaskohtaiset ratkaisut
valmistuotteet
portlettirakentaja
konsultointi
koulutuspalvelut
palveluasiantuntemus
lisenssit
laitteistot
edustukset
referenssit
Sivusto on toteutettu ja sitä ylläpidetään iPublisher For You -tuotteella.