yritys ratkaisut ja palvelut mobiiliratkaisut medialle yhteydet


Net Servant edustaa Eskerin VSI-FAX for Notes faksisovellusta ja Cobra Technologiesin Cobra Image Routeria.


VSI-FAX for Notes on joustava ja monipuolinen faksisovellus Lotus Notes -ympäristöille.

Oletko siirtymässä pois Fax for Dominon käytöstä? Lotus on valinnut VSI-FAX for Notes -ratkaisun parhaaksi faksisovellukseksi. VSI-FAX for Notes on täysin integroitu Notesin ja Dominon kanssa, ja se tarjoaa käyttäjälleen täydellisen yritys-fax-ratkaisun. VSI-FAX for Notesilla hallinnoit faksitoiminnot yksinkertaisesti ja automatisoit faksien lähettämisen mistä tahansa toimistosovelluksesta.

VSI-FAX for Notes on yhteensopiva useiden serverityyppien kanssa, ja sitä voidaan käyttää seuraavilla alustoilla: Windows XP, 2000 ja NT. VSI-FAX for Notes voidaan sovittaa myös muihin portteihin ja clientteihin.

Lue lisää Eskerin sivuilta.

Cobra Image Router (CIR) on työkalu, joka muuntaa helposti paperilla olevat dokumentit sähköiseen muotoon ja suoraan Lotus Notes ja -Domino-ympäristöön.

CIR on työkalu joka integroi verkkoskannerit ja digitaaliset kamerat Lotus Notesin ja Dominon reititys-, tietovarasto- ja ryhmätyöominaisuuksien kanssa. Kommunikoimalla suoraan näiden laitteiden kanssa CIR reitittää kuvat Lotus Notes- ja Domino-ympäristöön. CIR reitityskohteet konfiguroidaan Lotus Notes -käyttöliittymässä. Kohteita voivat olla Domino.Doc-kansio, mikä tahansa Lotus Notes -tietokanta, Lotus Notes- ja Internet-meiliosoite, Domino-pohjainen verkkosivusto, tai fax-yhdyskäytävä. Käyttäjä valitsee vain kohteen skannerin käyttöliittymässä, ja napin painalluksella paperidokumentit muutetaan digitaaliseen muotoon ja siirretään Lotus-ympäristöön.

CIRin hyödyt käyttäjälle:
- paperidokumenttien digikuvat voidaan sijoittaa Lotus Domino -ympäristöön
- paperidokumentteihin päästään käsiksi elektronisesti Notes-clientillä tai verkkoselaimella
- kuvia voidaan katsella yhtäaikaa monen eri henkilön toimesta - enää ei tarvita     paperikopiota. Tämä tehostaa työntekoa
- tuottavuus lisääntyy kun dokumentteja voidaan katsella ja käyttää myös etänä
- CIR on avainasemassa missä tahansa työmallissa jossa käytetään paperidokumentaatiota

Lue lisää Cobra Technologiesin sivuilta.asiakaskohtaiset ratkaisut
valmistuotteet
! portlettirakentaja !
konsultointi
koulutuspalvelut
palveluasiantuntemus
lisenssit
laitteistot
edustukset
referenssit
Sivusto on toteutettu ja sitä ylläpidetään iPublisher For You -tuotteella.