yritys ratkaisut palvelut mobiiliratkaisut medialle yhteydet


Net Servant Oy (yhtiöitetty vuonna 1999 Sofor Oy:stä) tarjoaa ratkaisuihin asiantuntijapalveluja, tuottaa ja ylläpitää tietojärjestelmiä. Toista kymmentä henkilöä työllistävän yhtiön meneillään olevan tilikauden budjetoitu liikevaihto on noin 4 miljoonaa euroa. Net Servantin toimipisteet sijaitsevat Soforin toimipisteiden yhteydessä Kauhavalla, Helsingissä ja Seinäjoella.

Palveluliiketoiminta koostuu Net Servantin tarjoamista asiantuntija- ja ylläpitopalveluista, laitteistomyynnistä ja -edustuksesta sekä lisenssimyynnistä.

Asiantuntija- ja ylläpitopalvelut
Net Servant Oy on tarvitsemasi asiantuntija, kun suoritat uuden järjestelmän käyttöönottoa tai järjestelmän päivitystä. Myös vaativammat yritysmuutosten aiheuttamat konsolidoinnit, fuusiot, eriyttämiset tai laitekannan uusimiset hoituvat vankalla ammattiataidolla. Ylläpitopalveluihin kuuluvat www-sivustot ja niihin liittyvät seurantapalvelut sekä erilaiset julkaisu-, käyttö- ja hakupalvelut. Net Servant ottaa vastuun laitteiden ja palveluiden toimivuudesta 24 tuntia vuorokaudessa.
lue lisää

Laitteistot
Net Servant jälleenmyy IBM:n iSeries- ja Xseries-palvelimia.
lue lisää

Edustus
Net Servant edustaa VSI-FAX for Notesia ja Cobra Image Routeria.
lue lisää

Lisenssit
Kymmenen vuoden kokemus lisenssikaupasta takaa parhaimman lisäarvon palveluillemme. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat, nopeat toimitukset, teknisen ylläpidon ja ohjelmien päivitykset. Palveluksessanne on lisenssikauppoihin erikoistunut henkilö varamiehineen.
lue lisääpalveluasiantuntemus
ASP-palvelu
konsultointi
koulutuspalvelut
lisenssit
laitteistot
edustukset
Sivusto on toteutettu ja sitä ylläpidetään iPublisher For You -tuotteella.