yritys ratkaisut ja palvelut mobiiliratkaisut medialle yhteydet


Soforin koulutuspalvelut

Kouluttajillamme on pitkäaikainen kokemus IBM Lotus Notesin sekä Domino Designerin käytöstä. Lähes kaikki kouluttajamme ovat suorittaneet CLP tai Principal CLP -tutkinnon, mikä kertoo syvällisestä ammattitaidosta Notes-ympäristössä.

Kurssimme voidaan sovittaa ratkaisun käyttöönottoon tai yrityksen omaan aikatauluun sopivaksi. Tämä onkin merkittävä etu verrattaessa yleisesti tarjolla oleviin valmiskursseihin, jotka harvoin sopivat yrityksen oman kehitysaikataulun tai käyttöönottovaiheen kanssa yhteen.

Koulutukset järjestetään ensisijaisesti asiakkaan omissa tiloissa, jolloin kurssimaksut jäävät murto-osaan siitä, jos henkilöstö lähetettäisiin kurssille talon ulkopuolelle. Lisäksi, asiakkaan tiloissa olevat tietokoneet ja sovellukset ovat käytössä myös koulutustilaisuuksien jälkeen harjoitteluun ja asioiden kertaamiseen.

Tällä hetkellä kurssivalikoimastamme löytyy Domino Design ohjelmointikoulutusta ja IBM Lotus Notesin järjestelmän käyttökoulutusta sekä aloittelijoille että tehokäyttäjille. Valikoimaamme on lähiaikoina tulossa myös IBM Lotus Notes-ympäristön hallintakursseja.

Lisätietoja koulutuspaketeista ja niiden hinnoittelusta koulutuspäällikkö Veli Ijäkseltä tai kännykästä 050-3843382.

asiakaskohtaiset ratkaisut
valmistuotteet
portlettirakentaja
konsultointi
koulutuspalvelut
palveluasiantuntemus
lisenssit
laitteistot
edustukset
referenssit
Sivusto on toteutettu ja sitä ylläpidetään iPublisher For You -tuotteella.