yritys ratkaisut ja palvelut mobiiliratkaisut medialle yhteydet


Konsulttimme opastavat tietoteknisissä haasteissa.

Konsultointimme pyrkii jo varhaisessa vaiheessa, mieluiten ennen kuin asiakas tekee teknologiavalintansa, löytämään tietoteknisin keinoin ratkaisun asiakkaan haasteisiin.

Ratkaisukonsultointimme pureutuu asiakkaan liike- toimintaan ja siinä ilmeneviin haasteisiin. Konsultoin- timme hakee ratkaisun, jonka elementteinä ovat sekä tietotekniikan mahdollistamat toiminnan muutokset, että toimintaa tukeva tietojärjestelmä. Erityisesti kiinnitämme huomiota liiketoiminnan arvoketjun hallintaa palveleviin ratkaisuihin. Ratkaisukonsultoinnissamme otamme kantaa myös tietojärjestelmähankkeeseen investointina sekä hankkeen toteuttamiseen.

Muutoshallinnan konsultointimme tukee suunnitellun kokonaisuuden käyttöönottoa. Sen avulla asiakas saa uuden toimintatavan hallitusti sulautettua organisaation uudeksi toimintamalliksi. Muutoshallinnan konsultointimme antaa työkaluja mm. organisaation lähtötilan arvioimiseksi, tarvittavan tiedottamisen, koulutustarpeen sekä roolien ja niiden vaatimusten suunnitteluun.

Asiantuntija- ja tuotekohtaiset palvelumme ovat Software For You - tai asiakkaittemme tuotteiden ja erilaisten tekniikoiden tietojärjestelmien määritteleminen tai projektin läpivienti sekä näiden (tekniikoiden ja tuotteiden) soveltumista liiketoiminnan tukemiseen. Lisäksi tarjoamme asiantuntijoita erillisinä palveluina asiakkaiden tietojärjestelmähankkeiden määrittelyyn tai projektin johtamiseen.

Konsultointipalveluista saat lisätietoja suoraan Kari Laaksolta.


asiakaskohtaiset ratkaisut
valmistuotteet
! portlettirakentaja !
konsultointi
koulutuspalvelut
palveluasiantuntemus
lisenssit
laitteistot
edustukset
referenssit
Sivusto on toteutettu ja sitä ylläpidetään iPublisher For You -tuotteella.