yritys ratkaisut ja palvelut mobiiliratkaisut medialle yhteydet


Veikkaukselle elektroninen arkisto

Alunperin Veikkauksessa oli tarkoituksena hankkia arkistonhallintaohjelma, mutta kun Domino.docin huomattiin pienillä muutoksilla muuntuvan kokonaiseksi elektroniseksi arkistoksi, oli valinta selvä.

Elektronisen arkiston suomenkielinen ja selainpohjainen vaihtoehto on osoittautunut paperiarkistoa helpommaksi käyttää. Eri osastojen arkistovastaavat pystyvät tulevaisuudessa ilman hankaluuksia arkistoimaan elektronista materiaalia.

Dokumentit hallintaan
Domino.Doc on Lotuksen dokumenttienhallintajärjestelmä, jolla hallitaan dokumentin kulku luonnoksesta tarkastus- ja hyväksyntäkiertojen kautta julkaisuun asti. Domino.Doc sisältää ODMA-standardin tuen, joka mahdollistaa peruskäytön perinteisten Notes- ja selainkäyttöympäristöjen lisäksi myös tavallisimmista työpöytäohjelmista.

Sofor Oy:n jälleenkehitti Domino.Doc ratkaisua siten, että useat valmiit rekisterikorttipohjat vastaavat fyysisiä arkistokortteja. Lisäksi mahdollistettiin esimerkiksi käyttäjän asiakirjasta tekemä kopiopyyntö sekä automaattinen huomautus sähköpostitse, jos tietty päivämäärä rekisterikortilla dokumenttiin liittyen on mennyt umpeen. Lisäksi Domino.Docin hierarkiaa laajennettiin vastaamaan asiakkaan luomaa mallia ja tulevaisuuden laajennustarpeita. Sovelluksen rinnalle rakennettiin erillinen yhtiörekisteri, jota sovellus hyödyntään arkistoa täydennettäessä.

Domino.Doc-alustalle rakennettu sovellus antaa erinomaiset mahdollisuudet tulevaisuuden suurillekin laajentumistarpeille, ja on erinomainen ratkaisu myös silloin, kun halutaan hallinnoida maailmanlaajuisia arkistoja.
(2002)
takaisin


asiakaskohtaiset ratkaisut
valmistuotteet
portlettirakentaja
konsultointi
koulutuspalvelut
palveluasiantuntemus
lisenssit
laitteistot
edustukset
referenssit
Sivusto on toteutettu ja sitä ylläpidetään iPublisher For You -tuotteella.