yritys ratkaisut ja palvelut mobiiliratkaisut medialle yhteydet


Ahlstrom yhtenäistää hajautetun sisällöntuotannon iPublisherilla

Ahlstromilla päädyttiin Soforin iPublisheriin, koska sen avulla sivuston ulkoasu pysyy yhtenäisenä, vaikka sisällön päivittäjät toimivatkin yksiköissä eri puolilla maailmaa. Sisällön tuottamisessa ja muokkaamisessa ei myöskään tarvita koodaamista, joten päivittäminen käy vaivattomasti.

Vaikka rakentaminen ja ylläpito onkin hajautettu eri yksiköihin, sivujen julkaiseminen tapahtuu yhden palvelimen kautta. Näin saavutetaan kontrolloitu hyväksymismenettely ja tietoturva.

Ahlstromin www-sivuston suunnittelu- ja käyttöönottovaiheen teknisestä toteutuksesta vastannut Development Manager Vesa Hämäläinen on tyytyväinen, koska käyttäjille tuttu Notes-työpöytä helpotti iPublisherin käyttöönottoa. Hän on pitää tärkeänä sitä, että he voivat hyödyntää jo olemassa olevaa Lotus Domino infrastruktuuria ja saada siten aikaan kustannussäästöjä.

Yhteistyö www-sivuston osalta ei loppunut käyttöönoton jälkeen, vaan kehitystyö jatkuu edelleen.

Ahlstromin ja Soforin Lotus/Notes partneruus juontaa juurensa vuosien takaa. Tämän projektin Ahlstrom päätti toteuttaa Soforin kanssa, koska oma sisällöntuotto iPublisherin avulla vaikutti mielenkiintoisimmalta vaihtoehdolta. Tutun yrityksen kanssa oli myös helppo lähteä viemään yhteistyötä eteenpäin. Sivuston toteuttamisen lisäksi Sofor koulutti Ahlstromin henkilökuntaa sisällöntuotossa.
(2002)
takaisin


asiakaskohtaiset ratkaisut
valmistuotteet
portlettirakentaja
konsultointi
koulutuspalvelut
palveluasiantuntemus
lisenssit
laitteistot
edustukset
referenssit
Sivusto on toteutettu ja sitä ylläpidetään iPublisher For You -tuotteella.