yritys ratkaisut ja palvelut mobiiliratkaisut medialle yhteydet


Siemens Osakeyhtiön asiakastietokannan käytettävyys uudelle tasolle CTI:lla

Syksyllä 2001 Siemens Osakeyhtiö otti käyttöönsä Soforin kehittämän ASTIA-asiakastietokannan, joka sisältää tiedot yhtiön asiakkaista ja asiakassuhteisiin liittyvistä dokumenteista.

Computer-Telephony Integration (CTI) tuli Siemens Osakeyhtiön työntekijöille tutuksi kevään 2002 aikana. Puhelimen ja tietokoneen yhdistäminen tuo ajansäästöä kun numeron etsimistä rekisteristä ja puhelimeen näpyttelyä ei enää tarvita.
Siemens Osakeyhtiön projektipäällikkö Jarmo Tuonosen mukaan asiakastietokannan käytettävyys nousee CTI:n ansiosta kokonaan uudelle tasolle eikä yhteystietoja ei enää tarvitse hakea tietokannasta, kun soitto tavoiteltavalle henkilölle onnistuu painamalla joko sovelluksessa tai sähköpostiviestissä sijaitsevaa puhelinpainiketta. Puhuttaessa asiakkaan kanssa näytölle ilmestyy tapahtumalomake, johon voidaan tehdä muistiinpanoja keskustelusta.

Palvelinkohtainen sovellus asennuksen ja käyttöönoton nopeuttajana
Uutta Soforin kanssa toteutetussa tietokone-puhelinintegraatiossa on sen palvelinkohtaisuus. Kun sovellus asennetaan yhdelle palvelimelle, ei yksittäisiin työasemiin tarvitse tehdä muutoksia, mikä olisikin asemien määrän ja eri käyttöjärjestelminen takia ollut Siemensillä lähes mahdotonta. Näin myös etätyöntekijät saivat uudet toiminnot käyttöönsä ilman kotityöasemien päivitystä.
CTI:n laiteympäristöinä Siemens Osakeyhtiössä toimivat Hicom 300 H ja Telas. Myös vuonna 2002 julkistettu HiPath 4000 -sarja hyödyntää CTI-toimintoja.

Pitkän linjan yhteistyötä
Soforin ja Siemensin yhteistyö alkoi 90-luvun puolivälissä CRM-sovelluksen Lotus Notes yhteensopivuuden ja yrityksen saamien hyvien suositusten ansiosta. Siemens ja Sofor kehittivät laajaa järjestelmää yhteistyössä Siemensin toiveiden pohjalta.

takaisin

(12.04.2002)


asiakaskohtaiset ratkaisut
valmistuotteet
portlettirakentaja
konsultointi
koulutuspalvelut
palveluasiantuntemus
lisenssit
laitteistot
edustukset
referenssit
Sivusto on toteutettu ja sitä ylläpidetään iPublisher For You -tuotteella.