yritys ratkaisut ja palvelut mobiiliratkaisut medialle yhteydet


Siemens Osakeyhtiö mobilisoi sovelluksiaan Waplanella

Siemens Osakeyhtiö siirtyi "mobiiliaikaan" 1000 työntekijän voimin ottamalla Waplanen-langattoman ratkaisun ja näin yhteyden omiin business-sovelluksiinsa, sähköpostiin ja kalenteriin.


Siemens parantaa kilpailuetua ja kustannustehokkuutta
Siemens Osakeyhtiön johtaja Pekka Eloholma pitää viimeisimmän tiedon saantia Siemensin myyntihenkilöille kilpailuluetuna. Esimerkiksi Siemensin isoissa projekteissa asiakkaiden kanssa neuvottelee samanaikaisesti useita ihmisiä, jolloin Waplanen avulla heillä kullakin on käytössään reaaliaikainen tieto asiakastilanteessa. Tämä ajaa tärkeysjärjestyksessä ohi jopa kustannustehokkuuden, vaikka Eloholman mukaan sekin pätee Waplaneen.

Teknisesti Waplanen edut ovat reaaliaikaisen yhteyden tuomassa korkeassa tietoturvassa. Turvallisuuden takaa se, että mitään ei tallenneta itse laitteeseen. Lisäksi Siemensin ei tarvitse tehdä mitään muutoksia backoffice-sovelluksiin.

- Waplane muodostaa samalla kustannustehokkaan tavan mobilisoida organisaatiomme tietojärjestelmät, tietohallintojohtaja Markku Raitio Siemens Osakeyhtiön toteaa.

Sofor Oy:n kannalta sopimus on hyvä esimerkki jo olemassa olevien sovellusten laajentamisesta tehokkaasti mobiilikäyttöön. Sisältö sovelluksissa on jo olemassa ja nyt se saadaan liikkuvien käyttäjien ulottuville.
(12.11.2002)
takaisin



asiakaskohtaiset ratkaisut
valmistuotteet
portlettirakentaja
konsultointi
koulutuspalvelut
palveluasiantuntemus
lisenssit
laitteistot
edustukset
referenssit




Sivusto on toteutettu ja sitä ylläpidetään iPublisher For You -tuotteella.